![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta e topicul de anunturi al fetelor care asteapta un bebe iar maria sa bebele este deocamdata la burtica.
Pana acum avem urmatoarele mamici in devenire: - Alexa - cecylly - MonicutzaB Urez viata lunga topicului si cat mai multe pagini! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
felicitari!
jolie, ce faceti cu pisicile? trebuiesc analize..? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
jolie, ce faceti cu pisicile? trebuiesc analize..? Meg, cu pisicile nu facem nimic, doar ca vor avea un fratior sau o surioara! Le iubim mult si eu si sotul si nu am pus niciodata problema sa le dam atunci cand vom avea un copil (din pacate si-au pus altii problema pt noi). Oricum am auzit atatea pe tema pisicilor, parinti...prieteni, toata lumea socata ca nu renuntam la pisici....dar nici ca imi pasa. Pt ca este casa mea, familia mea, din care fac parte si pisicile. In legatura cu analizele....eu mi-am facut niste analize de sange inainte sa il concepem pe bebe, printre care si toxoplamoza (problematica cu pisicile), au iesit toate bine. Nu le mai curat eu nisipul, il curata sotul, si incerc (cu greu) sa nu le mai pup pe botic! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 06:59 PM |
|