![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si bloguri avem si noi... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
bre, vezi ca maminci neste determinanti... cam des. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce ti-a facut "pe"-ul si "i"-ul de le halesti asa de des? cum ai facut tu pregatire cu copiii, ca ai bube la romana. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) mi-au placut copiii dintotdeauna, de mica ma atrageau, dupa ce am terminat liceul am meditat pana in prezent copii pana in 10-12 ani la engleza si alte discipline, m-am inteles mai mult decat foarte bine cu toti, ii castigam foarte usor, ma ascultau, comunicau cu mine cei mai multi dintre ei lucruri care nu comunicau cu parintii ca nu gaseau acea deschidere... dar in mod deosebit imi plac copiii educati nu cei prea rasfatati care parintii nu au stiut sa ii invete sa comporte pe strada... comunicau cu mine cei mai multi dintre ei lucruri PE care nu comunicau cu parintii ca nu gaseau acea deschidere... educati nu cei prea rasfatati PE care parintii nu au stiut sa ii invete... Si verbele alea... se intelege ca ai facut meditatii non-stop fara sa iti tragi sufletu` de cind ai terminat liceul... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 08:43 AM |
|