![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta e topicul de anunturi al fetelor care asteapta un bebe iar maria sa bebele este deocamdata la burtica.
Pana acum avem urmatoarele mamici in devenire: - Alexa - cecylly - MonicutzaB Urez viata lunga topicului si cat mai multe pagini! |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si amica mea, care-i insarcinata are pisica. N-au avut cui s-o dea, asa ca pana la urma au oprit-o. Dar nu prea mai stau amandoua in aceeasi camera.
In fine, ea a mai avut niste probleme de sanatate destul de grave de la animale...cu nu stiu ce chist. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe mine ma enerveaza la culme ca alti au grija de ce se intampla la tine in casa
in mine au bagat bunica, mama prietenele mamei si femeile de la tara frica ca daca ai catel in casa nu mai poti avea copii ca se depune firul de par pe ovare sau cam asa ceva in fine (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) poza de la avatar e catelul care mi l doresc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) pana atunci il privesc pe desktop si stiu ca intr o zi il voi avea cand nu voi sta cu ei bineinteles ca atunci pot face ce vreau in casa mea This post has been edited by divi2007: Feb 7 2008, 11:58 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 07:05 PM |
|