![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta e topicul de anunturi al fetelor care asteapta un bebe iar maria sa bebele este deocamdata la burtica.
Pana acum avem urmatoarele mamici in devenire: - Alexa - cecylly - MonicutzaB Urez viata lunga topicului si cat mai multe pagini! |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Divi, sa stii ca aceasta prietena de la un fir de par parca a patit-o. Era sa moara. Facuse un chist pe ficat super mare....nu mai stiu toate amanuntele medicale.
Si mie-mi plac catelusii; unul asemanator cu cel din avatarul tau au niste prieteni de familie ai parintilor mei. E asa de simpatic si cand vin in vizita la ai mei, vin cu tot cu catel. Face ala un scandal pe acolo...deja a invatat etajul, usa. E sper haios. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am auzit cazuri din pacate
eu am avut papagali in casa multi ani, ultimul a trait 3 ani si am fost atasata cel mai mult de el asta pt ca restul erau speriati de bombe, inainte sa l iau am tot auzit ca poti face pneumonie si nu stiu ce boala la plamani din cauza penelor, poti primi nu stiu ce microb de la el, alergii, ete na ca sunt sanatoasa si nu am nimic eu cred ca daca animalul e sanatos nu poti lua microbi de la el in schimb pot lua ei de la noi la fel de usor rasa asta Roxanica sa stii ca nu lasa parul asa mult par ca blana lor e groasa si se incalce greu, nici nu e bine sa i speli decat o data la 2 saptamanii sunt dintre cei mai jucausi catei . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:56 PM |
|