![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Acum cateva momente m-am ridicat de pe scaun deoarece-mi amortise piciorul stang (stateam la PC cu el sub mine... cata minte sa am si eu?). Cum m-am ridicat eu, din cauza ca era prea amortit, nu l-am putut controla si am calcat cu partea superioara a labii piciorului. Deci, partea superioara a ajuns pe covor. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) L-am dat practic peste cap.
I-am pus gheata si comprese si diclofenac. La doctor o sa ma duc mai tarziu cand vine mama acasa, probabil la urgenta, ca alt loc nu stiu. Ce-mi recomandati? (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Maat, varza nu am. Si pana sa-mi spui tu si fetele n-am stiut ca nu se calca pe el si m-am tot fatait prin casa ca poate ma lasa. Eh, m-a luat si mai tare... Multumesc pentru sfaturi! Sunteti bune prietene. Ma duc la medic in noaptea asta cand vine mama mea acasa. Nu am Piafen, am Diclofenac, Aulin si Nifluril. Toate sunt antiinflamatoare. Sa iau un Aulin sau Nifluril, nu?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 04:49 PM |
|