![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
buna tuturor,
si-a facut cineva decapaj dupa ce s-a trezit cu o nuanta aiurea in urma vopsirii ? cum e ? m-am vopsit sambata cu aceeasi vopsea si aceeasi nuanta pe care o folosesc de un an si ceva (Color&Soin, Saten deschis) si m-am trezit cu parul... ROSU ! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu am alta explicatie decat ca au pus tubul de rosu in cutia de saten, fiindca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. am plans sambata toata ziua de nervi (si m-am spalat pe cap de 10 ori pana azi), acum nici nu am pe cine sa omor / dau in judecata pentru chestia asta... In concluzie : 1. ma rad in cap (nu prea vreau, ca tare mult m-am chinuit sa-mi creasca si mie parul) 2. imi pun alta vopsea peste asta (parca nu chiar negru, dar cu castaniu inchis s-o acoperi oare rosul asta ?) 3. imi fac un -cica- "decapaj" (dar de asta va intreb, fiindca daca decapaj = decolorare, adica ies blonda sau morcovie sau imi ard parul care si asa are un fir subtire si rar nu prea m-as baga) 4. port palarii si basmale pana imi iese culoarea asta din par (am mai fost roscata si stiu ca asta inseamna muuuult timp). Culmea e ca lumea se plange de Color&Soin ca nu tine mult timp, dar pentru mine e cea mai rezistenta vopsea din cate am folosit, ceea ce acum nu prea mai e o calitate... so, please help ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 6-January 08 From: bucuresti Member No.: 2,951 ![]() |
Salut fetelor!
Eu ma vopsesc de foarte mult timp ( de vreo.... 8 ani) si cred ca am avut toate culorile posibile in afara de blond "pur" ( am fost un fel de blond-saten foarte deschis). Niciodata n-am avut vreo problema majora in sensul asta, desi m-am vopsit si singura acasa, nu doar la salon. Ei, ultima "patanie" e ca m-am facut bruneta pe 1 dec, cu Safira ( am mare incredere in ea, mi se pare practic cea mai buna vopsea comerciala in momentul de fata) de la Wella. Cred ca a fost greseala vietii mele sau blestemul parului asasinat de atita vopsea. In primul rind, desi am folosit aproape 2 cutii ( aveam parul putin mai jos de umeri) m-am trezit cu niste reflexe minunate din fosta culoare.... Apoi, a inceput sa tot curga si sa tot curga la spalat ( si doamne, fix de asta am folosit safira, pentru ca l'oreal iese la spalat). Si, cel mai rau, dupa vreo 2-3 sapt de la vopsire, a inceput sa-mi cada parul RAU de tot, in smocuri si sa se incurce.... Asa ca am luat hotarirea de a nu ma mai vopsi. Problema e ca eu habar nu mai aveam care e culoarea mea naturala si acum a crescut cam de o latime de deget asa- poate doua, si e un fel de saten-cenusiu deschis.... nici castaniu, nici blond, ceva.... urit si ciudat. si pina o sa imi creasca suficient cit sa se duca brunetul din tuns cred ca o sa innebunesc, o sa arat ca o matura. Dar sunt hotarita. Orice ar fi, nu mai pun vopsea in par. Astept sa creasca. Pentru urgenta m-am gindit ca as putea sa folosesc un sampon nuantator, adica sa colorez in negru radacinile pe parcurs ce cresc, sa nu se vada chiar asa urit diferenta de culoare, si sa tot tai progresiv din virfuri, rin asa fel pincit sa ajung la un moment dat numai cu nuantator in par, care se va duce la spalat.... Dupa asta o sa incerc sa folosesc henna, dar realizez ca va dura O GRAMADA de timp pina la momentul respectiv. Insa... asta e. Cred ca e cea mai naturla solutie dintre toate care mi-au fost propuse ( coafeza mea zice ca as putea sa-mi fac niste suvite o data la 3 saptamini, in culori din ce in ce mai deschise, si se va duce negrul, dar stiu foarte bine ca nu exista vopsea la culoarea ma de par natural deci...tot vopsita as fi, chiar daca in suvite. De ras in cap nu pot ca sunt studenta si noah, de decolorat nici nu poate fi vorba ca si asa e distrus.....) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 01:15 PM |
|