![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
buna tuturor,
si-a facut cineva decapaj dupa ce s-a trezit cu o nuanta aiurea in urma vopsirii ? cum e ? m-am vopsit sambata cu aceeasi vopsea si aceeasi nuanta pe care o folosesc de un an si ceva (Color&Soin, Saten deschis) si m-am trezit cu parul... ROSU ! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu am alta explicatie decat ca au pus tubul de rosu in cutia de saten, fiindca nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva. am plans sambata toata ziua de nervi (si m-am spalat pe cap de 10 ori pana azi), acum nici nu am pe cine sa omor / dau in judecata pentru chestia asta... In concluzie : 1. ma rad in cap (nu prea vreau, ca tare mult m-am chinuit sa-mi creasca si mie parul) 2. imi pun alta vopsea peste asta (parca nu chiar negru, dar cu castaniu inchis s-o acoperi oare rosul asta ?) 3. imi fac un -cica- "decapaj" (dar de asta va intreb, fiindca daca decapaj = decolorare, adica ies blonda sau morcovie sau imi ard parul care si asa are un fir subtire si rar nu prea m-as baga) 4. port palarii si basmale pana imi iese culoarea asta din par (am mai fost roscata si stiu ca asta inseamna muuuult timp). Culmea e ca lumea se plange de Color&Soin ca nu tine mult timp, dar pentru mine e cea mai rezistenta vopsea din cate am folosit, ceea ce acum nu prea mai e o calitate... so, please help ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 27 Joined: 6-January 08 From: bucuresti Member No.: 2,951 ![]() |
Da si eu zic nu, dar ma gindesc asa, per ansamblu, ca am 22 de ani si deja ma vopsesc de cel putin 7.... am inceput cu "vreau si eu sa vad cum imi sta cu culoarea asta " si am ajuns la " cum sa ies cu radacinile astea din casa?" In plus culoarea mea naturala e o ciudatenie ( cind imi creste parul si se vad putin radacinile toti colegii/cunoscutii se minuneaza ce culoare e aia): nu e nici castaniu ( nu are nuanta aia calda a marourilor), nici roscat, nu are nici reflexii aurii, nici nu bate spre negru. e pur si simplu un fel de...gri ( mie imi place sa-i spun "saten" adica nicicum) mat, fara reflexii, cu o stralucire....prafoasa, cenusie. greu de descris. Nici una din nuantele de vopsea existente ( profesionale sau nu) nu seamana, ca sa ma pot vopsi "ton pe ton"....
Si imi vad parul, singurul lucru bun din vopsea e o culoare care poate fi incadrata undeva si un oarecare luciu ( pe care nu pot sa stiu daca il am sau nu, ca nici nu mai stiu cum arata parul meu natural). Dupa care incepe sa cada, sa se rupa, atirna ca o ata, se incurca la cea mai mica atingere indiferent de tratamente si e imposibil sa-l coafezi cumva ( oricit de bine l-ai fixa, intr-o ora nu mai e nici urma de forma). Eu sincer-sincer nu cred in minuni gen "creme care re-innoiesc epiderma" sau decolorari care mentin firul de par sanatos. Nu stiu, firul de par are o structura, si orice manevre invaziva pe el ( vopsirea chimica e invaziva, decolorarea si mai si, placa alternata cu drotul) distruge invelisul lui superficial, si apoi se rupe si se subtiaza. In alta ordine de idei, no Casting Creme Gloss atunci, ramin ca variante Henna, Color Soin sau rabdarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:08 PM |
|