![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Nu am stiut prea bine ce nume sa dau topic-ului...nah de fapt caut un magazin special in Bucuresti cu produse organice..un magazin cu produse vegetariene...eh,unul care sa le aiba pe toate la un loc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Exista asa ceva in Bucuresti?Magazinele de la noi nu au multe optiuni vegetariene.. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) m-am saturat de supermarket-uri si produsele lor.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nush daca e neaparat ceea ce cauti, dar macar sa stie si alte fete din Buc: in pta Amzei, langa magazinul Nic este un supermarket plafat. Se numeste Ki-life si se gasesc acolo o multime: condimente, ceaiuri, cereale, fainuri, cosmetice, suplimente nutritive, uleiuri, carti, aromoterapie etc.
Este fain ca fiind ca un supermarket, te plimbi si citesti toate etichetele, nu stai la dispozitia unei vanzatoare... De cate ori ma duc acolo, ies cu o sacosa plina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th September 2025 - 03:06 AM |
|