![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna! Iata fetelor, am hotarat! Ma las de fumat! Voiam de la 1 ianuarie, dar nu mi- iesit. Insa de ieri am inceput prin a rari extrem tigarile fumate. Si ma mai ajuta ceva: niste pastilute (bombonele) pe numele lor AS, fbricte de Plantavorel! Mai fetelor, au un gust.... nu il pot descrie....
Offff, mai e cineva in situatia mea, sa ne sustinem reciproc?!? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De azi incerc si eu: in dupa amiaza asta mi- fost cam rau. Mi-am dat seama ca "raul"e legat direct de cit tutun am bagat in mine azi. Mi-am luat nicorette: dupa incercarea de masticatie a gumei, mi s-a taiat de toate, nu numai de tigari! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
De azi incerc si eu: in dupa amiaza asta mi- fost cam rau. Mi-am dat seama ca "raul"e legat direct de cit tutun am bagat in mine azi. Mi-am luat nicorette: dupa incercarea de masticatie a gumei, mi s-a taiat de toate, nu numai de tigari! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Diana imi permit un sfat,daca vrei sa te lasi de fumat incearca prin ambitie si cai naturale(abtinerea defapt)...toate cele aparute in farmacii pentru a te ajuta sa te lasi de fumat fac foarte mult rau... Am vazut un episod din Dr House(stiu ca e doar un film dar a prezentat un fapt real) in care un tip de la niste medicamente anti_fumat intrase in coma... Eu te sustin moral de la distanta cu speranta ca intr'o zi voi lua si eu aceasta decizie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:00 AM |
|