IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Produsele de la Yves Rocher, Ce merita si ce nu ?
ioannaraluka
post Feb 13 2008, 11:19 AM
Post #1

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Am observat ca sunteti consumatoare de produse Yves Rocher. Ma refer aici la toata gama, nu doar la ten/corp, ci si la produsele de machiaj etc.
M-ar interesa si pe mine ce ati folosit si ce merita luat si a doua oara. Eu nu ma laud pana acum decat cu un balsam Coco Vanilla si o crema de maini cu arnica, ambele mi-au placut. A, si am avut si un gel de dus cu cedru parca, asta nu m-a impresionat.
Si, de asemenea, ce ati avut si nu v-a placut.
Ma gandesc ca e mai usor daca sunt toate informatiile despre o gama de produse la un loc.
Va astept (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Altheea
post Feb 13 2008, 11:30 AM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Mi-am luat saptamana trecuta gelul demachiant pure calmille, am auzit lucruri bune despre el. Eu il folosesc pe port de sapun de fata si imi place mult, inca n-am testat cum demachiaza ochii.....incerc zilele astea sa vad. In rest mai am un gel de dus cu cacao africana si e yummy. Crema de maini cu arnica am avut-o si eu si mi-a placut. La creme nu m-am bagat.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
ioannaraluka   Produsele de la Yves Rocher   Feb 13 2008, 11:19 AM
Altheea   Mi-am luat saptamana trecuta gelul demachiant pur...   Feb 13 2008, 11:30 AM
Girlish  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 10:32 PM