![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu stiu cat o sa prinda topicul asta dar ma gandeam sa avem un loc unde cand avem timp sa spunem ce am invatat............spre exemplu eu azi am invatat ca prietenii ii gasesti doar ca trebuie sa ii cauti....am invatat sa am rabdare cand astept un rezultat.......... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi am invatat ca rau se face mult mai usor decat bine. Am mai invatat ca cel mai usor se ofera un zambet si prietenia ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am invatat ca exista si oameni pe care te poti baza si ce fac orice sa te ajute atunci cand ti-e greu.
Din cauza ca mama mea si-a cheltuit toti banii cu un unchi de-al ei la doctor, nu a mai avut suficient pentru analizele ei la ginecolog si avea doar 10 minute pentru a face rost de banuti sau a renunta la analize. A sunat o prietena care era in oras la shopping. Acea prietena a renuntat la shopping si luat un taxi si pentru ca a intarziat a asteptat-o pe bancuta de asteptare ca sa iasa si sa ii dea cat avea nevoie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Astazi am invatat ca rau se face mult mai usor decat bine. Am mai invatat ca cel mai usor se ofera un zambet si prietenia ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am invatat ca exista si oameni pe care te poti baza si ce fac orice sa te ajute atunci cand ti-e greu. Din cauza ca mama mea si-a cheltuit toti banii cu un unchi de-al ei la doctor, nu a mai avut suficient pentru analizele ei la ginecolog si avea doar 10 minute pentru a face rost de banuti sau a renunta la analize. A sunat o prietena care era in oras la shopping. Acea prietena a renuntat la shopping si luat un taxi si pentru ca a intarziat a asteptat-o pe bancuta de asteptare ca sa iasa si sa ii dea cat avea nevoie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte frumos!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 11:15 PM |
|