Feb 13 2008, 10:25 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Azi e in 13 februarie. Si maine, dupa cum vrea Timpul, o sa fie in 14. Si timpul asta, face numai ce vrea el. Parca ar merge pe o strada cu sens unic. Cand esti in gara si pleaca un tren, tot mai intorci o data capul ca sa il privesti cum dispare in zare, ducand cu el toate sperantele si lasand in urma dezamagirea apasatoare. Dar pentru timp asta ar fi prea mult. El stie una si buna: sa zboare.
Azi e in 13 februarie. Si maine, dupa cum vrea Timpul, o sa fie in 14. Si timpul asta, face numai ce vrea el. Parca ar merge pe o strada cu sens unic. Cand esti in gara si pleaca un tren, tot mai intorci o data capul ca sa il privesti cum dispare in zare, ducand cu el toate sperantele si lasand in urma dezamagirea apasatoare. Dar pentru timp asta ar fi prea mult. El stie una si buna: sa zboare. Deci nu mai e cale de intoarcere: maine va fi in 14 februarie. Probabil e verva si alergatura in tot orasul. Aglomeratie si profit pentru florarii. Citeste Valentine’s Day |
|
|
|
![]() |
Feb 14 2008, 12:14 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 |
Eu imi amintesc ca acum cativa ani am vazut un tip fugind de-a curmezisul bulevardului Magheru cu un urs de plus mai mare decat el pe care il cara stil "sac de cartofi" si pe care cu greu si cu ajutorul unui prieten l-a indesat la propriu intr-un Jeep ( cu alte cuvinte era cel mai mare urs de plus pe care l-am vazut vreodata ). Macar si pentru imaginea asta hazlie si tot se merita sa existe si ziua asta-n calendar. In fond sunt atatea zile intr-un an , e loc pentru toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Plus ca un pretext de giugiuleala in plus nu strica niciodata. Si daca mai pui la socoteala si cadoutele din reviste, si reducerile la anumite produse, in definitiv ce-i rau in a vedea oameni fericiti? pentru ca fortat sau nu, VD te-ndeamna la o dragosteala colectiva. Si eu zic ca, inghesuiti in metrouri, trolee, grabiti pe strazi, oamenii sunt mai frumosi cu un trandafir in mana si o punguta inscriptionata cu 'Te iubesc" . But well...eu n-am leac....sunt ro mantica si siropoasa declarata (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif)
|
|
|
|
Maŕt Valentine’s Day Feb 13 2008, 10:25 PM
sweet_girl Deja stilul lui Meg este inconfundabil..:) Feb 13 2008, 10:34 PM
Meg oh :blush:
creste sufletul in mine..
multumesc :) Feb 13 2008, 11:03 PM
Maŕt Si te mai intrebai daca e cazul... :lol: Feb 13 2008, 11:05 PM
walpurgik Nu comentez calitatile compozitionale ale autoarei... Feb 14 2008, 12:09 AM
rozy un motiv in plus sa primesti cadouri nu strica nic... Feb 14 2008, 12:13 AM
lxn Meg, asa m-ai atins cu articolul tau, iti multumes... Feb 14 2008, 12:17 AM
rozy eeiii....nici eu nu simt vreo palpaire mai deosebi... Feb 14 2008, 12:19 AM
Meg nici eu n-am avut loc de carucioare si cosuri cu i... Feb 14 2008, 12:21 AM
Maŕt Eu nu inteleg de ce nu era atita tam-tam cu Dragob... Feb 14 2008, 12:25 AM
Pink Lemonade Da... Eu vreau sa ne strangem si sa reinventam Dra... Feb 14 2008, 12:52 AM
claudia_electra :o nu am luat nimic omului meu, si stateam f linis... Feb 14 2008, 10:11 AM
asgaard claudia, ia-ti mai bine tie ceva :D ca sa stii o t... Feb 14 2008, 10:30 AM![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 7th November 2025 - 03:43 PM |
|
|