IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pensulele pentru machiaj, cele mai bune pensule
Diana.
post Feb 13 2008, 10:44 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Orice trusa trebuie sa contina minim cateva pensule indispensabile unui machiaj perfect:
- pensula pentru pudra (pentru aplicarea pudrei pulbere sau compacte)
- pensula pentru fard de obraz
- pensula pentru aplicarea fardului de pleoape (pentru aplicarea fardului compact sau pulbere pe pleoapa)
Citeste: Pensulele pentru machiaj
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
walpurgik
post Feb 15 2008, 08:46 PM
Post #2

Musafir

Fondul de ten din burete tinde sa fermenteze, deci un risc exista, depinde cat de sensibil ti-e tenul.
Nu uscati pensulele de par natural in palma sau presand pe ele in contra perilor sa se usuce mai repede, se strica.
Pensonul din par artificial este recomandat in pofida celui din par natural la aplicarea rujului pe buze si cateodata a corectorului, intinde mai omogen si mai uniform. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Pensulele pentru machiaj   Feb 13 2008, 10:44 PM
roxanica10   Pink, eu imi curatam pana acum bureteii si pensule...   Feb 15 2008, 06:48 PM
walpurgik   Fondul de ten din burete tinde sa fermenteze, deci...   Feb 15 2008, 08:46 PM
Pink Lemonade   Acum atat de tare s-au perfectionat pensulele arti...   Feb 15 2008, 09:05 PM
sweet_girl   Reluam si aici subiectul, in topic specializat. :)...   Feb 15 2008, 10:14 PM
Pink Lemonade   Sweet, daca uscatorul strica parul tau care mai e ...   Feb 15 2008, 10:28 PM
sweet_girl   Sa mai spun ca voiam sa o usuc cu treapta 3 de vit...   Feb 16 2008, 11:37 AM
Pink Lemonade  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:45 AM