![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Gagixurileee :) acum am vazut si eu topicul...
Si bifez si eu in dreptul acestei probleme.M-am mai plans eu :)... Si eu am sanii mari si ma enervez la culme in momentul in care trag un shoping la capitolul "sutien".In plus sa inebunesc ca la mine circumferinta toracelui(scuze daca nu m-am exprimat bine) e mica si sanii ditamai.Oricum in cazul meu unica solutie raman sutienele "Triumph".Si ce e mai enervant ca oricat slabesc tot cu sanii mari raman. Norocul meu a fost ca in copilarie am facut ani buni balet si mi-am pastrat tinuta altfel nu imi imaginez ce pozitie as fi adoptat pe strada.Spatele nu m-a durut niciodata din cauza lor si acum sincer dincolo de faptul ca zbier in sus si in jos adevarul e ca avem avantajul unui decolteu sexos. Acum ce ma mai enerveaza la maxim pe mine si sufeream din cauza asta in special in liceu erau momentele in care vreunui mosh libidionos (care putea sa imi fie bunic) i se opresc privirile in decolteul meu. Operatia de miscorare e mult mai nasoala decat cea de implant si din cate stiu eu costa o caruta de bani.Bun sa presupunem ca ai banii insa in urma operatiei raman cicactrici si nu e prea fain.Stiu ca era problema cu alaptarea in sensul ca operatia de micsorare era indicata doar dupa nastere intre timp am intlees ca s-a evoluat si la capitolul acesta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:06 AM |
|