![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 9-May 07 From: Arad Member No.: 1,624 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Salut Sunt si eu insarcinata in saptamana 12, si am un pic de ghinion, am toxoplasmoza, (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) medicul meu a zis ca am imunitate dar tot nu sunt linistita, daca are cineva mai multa experienta o rog mult de tot sa ma ajute cu un raspuns. Pt. ca pe doctorita mea am intrebat-o dar sincer nu ma lamurit, mi-a zis doar sa nu imi fac griji ca totul va fi ok. Merci mult de tot, astept o parere. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 9-May 07 From: Arad Member No.: 1,624 ![]() |
Va multumesc pentru ca m-ati sprijinit cu vorbe calde si sfaturi bune,
Ma simt o femeie implinita, am tot ce mi-am dorit cu adevarat un puiut drag si scump, care este lumina ochilor mei. Va pup si va doresc multa, multa sanatate voua la toate si famililor voastre. Va doresc la toate mamicile nastere usoara si sa va tineti minunea din burtica in brate sa fiti mandre de voi. Va pup............ Alex-Fabiamn azi o implinit 3 luni La multi ani sanatosi !!!!!!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:36 PM |
|