![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o problema cu un chist seboreic. Nu prezinta nici un pericol, din cate am inteles, daca este scos cand e mititel.
Am unul pe spate, l-am operat cu laser in martie 2007 si mi-a mai aparut o data de atunci, pe acelasi loc, l-am operat iarasi, pe gratis, insa in curand imi expira anul (la clinica respectiva te trateaza pentru o aceeasi problema, daca ai din nou probleme cu ea, timp de un an, pe gratis ). O operatie de genul asta costa 300 lei noi. Mai e un pic si se duce anul, si simt ca iarasi o sa-mi apara ceva acolo, e tot o micuta galma, se simte mai mult decat se vede, insa nu vreau sa mai dau atatia bani si sa-mi apara din nou. Din cate am inteles, astea tot apar in acelasi loc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Stiti cumva daca se pot trata si in alt fel chisturile seboreice? |
|
|
![]() |
georgias |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut fetelor. Nici nu stiu cum sa incep. Si mama mea are o problema, in sensul ca are un chist seboreic(lipom, defapt nici noi nu stim prea sigur ce este) pe spate. Este destul de mare, cam cat un ou. Este vina noastra pentru ca nu am mers mai devreme la doctor, nu incerc sa gasesc nici un fel de scuza. Am citit ca si altele dintre voi s-au confruntat cu aceasta problema, si m-ar interesa foarte mult, unde si-au rezolvat-o, ce spital, analizele necesare, precum si costurile.Nu sunt din Bucuresti, insa ma intereseaza foarte tare o clinica in bucuresti(privata, sau chiar vreun spital), deoarece in orasul de unde sunt eu, medicii nu-si dau deloc, dar DELOC interesul, oamenii nu sunt tratati cu respect, iar conditiile mizere ale spitalului fac din acesta o bomba infectioasa.
Va rog, care s-a mai confruntat cu asa ceva, sau care au cunostinte despre aceste lucruri sa-mi dea mai multe detalii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:03 PM |
|