![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o problema cu un chist seboreic. Nu prezinta nici un pericol, din cate am inteles, daca este scos cand e mititel.
Am unul pe spate, l-am operat cu laser in martie 2007 si mi-a mai aparut o data de atunci, pe acelasi loc, l-am operat iarasi, pe gratis, insa in curand imi expira anul (la clinica respectiva te trateaza pentru o aceeasi problema, daca ai din nou probleme cu ea, timp de un an, pe gratis ). O operatie de genul asta costa 300 lei noi. Mai e un pic si se duce anul, si simt ca iarasi o sa-mi apara ceva acolo, e tot o micuta galma, se simte mai mult decat se vede, insa nu vreau sa mai dau atatia bani si sa-mi apara din nou. Din cate am inteles, astea tot apar in acelasi loc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Stiti cumva daca se pot trata si in alt fel chisturile seboreice? |
|
|
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Georgias, eu am avut (daca se poate spune asa) un chist seboreic pe spate. l-am operat cu laser de 2 ori insa senzatia mea e ca tot o sa mai apara si mereu stau cu teama. Eu am fost la Lasermed si m-a costat 200 sau 250 lei operatia, nu mai stiu exact, asta acum 1 an. Insa nu-ti recomand sa mergi acolo pentru ca eu nu sunt multumita deloc de serviciile lor si chiar nu vreau sa povestesc motivele pentru ca nu's placute. In orice caz, ar fi bine sa te interesezi la clinicile particulare din bucuresti pentru preturi si informatii. Din cate stiu lasermed-ul a scumpit operatia.
Nu vreau sa te sperii, insa s-ar putea sa-i reapara mamei tale chistul in acelasi loc, stiu ca astea sunt foarte pacatoase, asa ca-i bine sa ceri cat mai multe informatii medicului la care mergi. Multa sanatate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 06:20 AM |
|