![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 19-February 08 Member No.: 3,329 ![]() |
buna,
sunt intr`o mare dilema si am postat acest topic in speranta ca ma puteti ajuta.Sunt invitata la o petrecere in stilul anilor `90 si nu stiu ce coafura si stil de machiaj ar trebui sa adopt... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...m`am gandit la ceva simplu in stilul jennifer aniston...??! voi ce parere aveti ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pozele de la coafuri sint definitely stilul disco al anilor 80. Anii 90 au fost prea putin reprezentativi in moda, parca fara haz si fara sare; Fanny are dreptate insa, ciubote army si rochii vaporoase, verde electric si roz turbat (va mai amintiti? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), bretele la izmene largi... sau... de ce nu incerci un look depeche mode? blue jeans clasic, ciocate, camasa alba si geaca depeche ... sau un sacou office, dar asa e musai bote cu toc.
...e in stilul 90 si da si bine . (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:53 AM |
|