![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o problema cu un chist seboreic. Nu prezinta nici un pericol, din cate am inteles, daca este scos cand e mititel.
Am unul pe spate, l-am operat cu laser in martie 2007 si mi-a mai aparut o data de atunci, pe acelasi loc, l-am operat iarasi, pe gratis, insa in curand imi expira anul (la clinica respectiva te trateaza pentru o aceeasi problema, daca ai din nou probleme cu ea, timp de un an, pe gratis ). O operatie de genul asta costa 300 lei noi. Mai e un pic si se duce anul, si simt ca iarasi o sa-mi apara ceva acolo, e tot o micuta galma, se simte mai mult decat se vede, insa nu vreau sa mai dau atatia bani si sa-mi apara din nou. Din cate am inteles, astea tot apar in acelasi loc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Stiti cumva daca se pot trata si in alt fel chisturile seboreice? |
|
|
![]() |
georgias |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lxn, multumesc ca mi-ai raspuns. Mama a fost azi la un control la noi in oras(la oncologie).Doctorul de acolo initial a trimis-o la chirurgie, insa mama a refuzat datorita conditiilor spitalului(am mai povestit). Apoi, doctorul i-a dat o trimitere la institutul fundeni. Acum asteptam o programare.
Nu am vrea totusi cu laser, deoarece este posibil sa mai ramana din lipom(acum nu stiu ce este defapt, am mai zis).Problema este ca acesta este cumva situat intercostal. Am auzit de o cunostinta care a avut la fel, pe spate, situat pe coloana, si a trebuit sa-i scoata si o parte din muschi. Nu mai spun cat de speriata sunt. Nu-mi doresc decat sa iasa totul bine, si restul chiar nu mai conteaza. Sanatate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:58 AM |
|