![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o problema cu un chist seboreic. Nu prezinta nici un pericol, din cate am inteles, daca este scos cand e mititel.
Am unul pe spate, l-am operat cu laser in martie 2007 si mi-a mai aparut o data de atunci, pe acelasi loc, l-am operat iarasi, pe gratis, insa in curand imi expira anul (la clinica respectiva te trateaza pentru o aceeasi problema, daca ai din nou probleme cu ea, timp de un an, pe gratis ). O operatie de genul asta costa 300 lei noi. Mai e un pic si se duce anul, si simt ca iarasi o sa-mi apara ceva acolo, e tot o micuta galma, se simte mai mult decat se vede, insa nu vreau sa mai dau atatia bani si sa-mi apara din nou. Din cate am inteles, astea tot apar in acelasi loc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Stiti cumva daca se pot trata si in alt fel chisturile seboreice? |
|
|
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Georgias, al meu era micut, cat un bob de mazare, de asta am apelat la laser. Pana la urma sunt aproape convinsa ca nici macar nu a fost operatie cu laser ce am facut eu, pentru ca laserul l-a folosit maxim 4 secunde, cred ca numai pentru incizie. In rest, a curatat cu ustensile si a cusut locul. Apoi a mai aparut o data exact in acelasi loc si l-a scos iarasi. Daca mai apre o data, o sa schimb clinica, neaparat.
Daca al mamei tale este situat intercostal si e atat de mare, neaparat trebuie mers la spital, mai bine cu trimitere, asa cum faci tu, pentru ca nu te costa asa mult. Plus ca poate fi si ceva mai neplacut, nu numai un chist seboreic si doctorul va decide daca ia o proba sa verifice natura chistului. Multa sanatate mamei tale si sa-mi spui cum s-a rezolvat, chiar ma intereseaza! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:32 PM |
|