![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
[fortelady]
ti-am modificat un pic titlul topicului. detalii pe PM daca nu te-ai prins din prima de ce :-* continutul nu a avut nevoie de cosmetizare 8) multumesc pt intelegere! iar m-am spart degeaba pe aici!!! Sunt mai varza decat varza......bine ca ii dau sfaturi lu' carme sa fie tare ca eu putut..... uite ca la prima lovitura am cazut iar. Si partea nasoala e ca am cazut rau... :'( :frustraree: aaaaa si nu va mai duceti in Billaaa |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
moreena .... cand "te legi" de cineva automat ai planuri de viitor care includ persoana respectiva, iar acum toate planurile alea nu se vor mai materializa, apoi probabil te intrebi "de ce mi se intampla tocmai mie asta?" . Amintirile nu dispar chiar daca el nu mai este langa tine ..... asa ca ceea ce simti e normal. E normal sa suferi, dar nu te mai gandi sa reiei o relatie moarta pt ca vei sfarsi la fel. Copiilor le e mai bine cu parinti divortati decat cu unii care traiesc impreuna de gura lumii si care de fapt sunt niste straini- dusmani unul pt altul si se poarta ca atare. E o placa uzata dar "timpul le rezolva pe toate". concentreaza-ti puterile si gandurile asupra copilului tau si asupra ta ..... trecutul nu-l putem schimba putem doar invata din el.
numai bine :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 09:34 AM |
|