![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 21-February 08 Member No.: 3,338 ![]() |
walpurgik, eu m-am facut in febr. in timisoara. nu stiu de ce salon vorbesti tu, eu m-am facut la centrul elos si am platit pentru o sedinta la axile 40 de euro. aici e o combinatie intre laser si IPL si trebuie sa faci intre 4 si 6 sedinte. stiu ca se poate face orice zona si orice tip de par (in afara de cel alb). cred ca ce te intereseaza pe tine e si mai ieftin ca o axila. si mie mi-au zis la fel cu rasul intre sedinte. eu dupa o sedinta sunt super multumita! chestia nasoala e ca sunt gravida si nu e recomandat asa ca trebuie sa fac o pauza mai lunga, nu de 6 saptamani cum mi-au zis la inceput. daca te mai intereseaza ceva, intreaba-ma. Sal, si a mers bine cu epilatul? Ti`a mai ramas par? Si eu sunt din Tm si nu stiu unde sa ma duc sa ma epilez definitiv, ai cumva un id de mess ca sa putem vorbi mai mult? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O zi buna,,bye |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:37 PM |
|