![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Ma indoiesc ca i s-a zbarcit fata de la IPL, poate de la laser. Faptul ca IPL-ul indeparteaza parul s-a descoperit cand il foloseau ca metoda de intindere a ridurilor si de tratare a cuperozei ai a altor pete.
Meg si mie mi s-a parut ieftin, se pare ca pana a ajuns colega mea sa isi faca sedintele s-a scumpit putin, ei i-a cerut 200 inghinal si 150 la axila. Plus ca i-au spus ca dupa terminarea tratamentului trebuie sa faca sedinte de intretinere la 3-5 luni, ceea ce mie mi se par mai mult sedintele finale pentru ca intretinerea se face cel mult o sedinta pe an. Ma gandesc ca, probabil ei asigura in pretul asta doar 5 sau 6 sedinte, si restul trebuie sa platesti in plus, iar colega mea ori nu a inteles bine ori au incercat sa o pacaleasca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:26 PM |
|