![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Ma indoiesc ca i s-a zbarcit fata de la IPL, poate de la laser. Faptul ca IPL-ul indeparteaza parul s-a descoperit cand il foloseau ca metoda de intindere a ridurilor si de tratare a cuperozei ai a altor pete.
Meg si mie mi s-a parut ieftin, se pare ca pana a ajuns colega mea sa isi faca sedintele s-a scumpit putin, ei i-a cerut 200 inghinal si 150 la axila. Plus ca i-au spus ca dupa terminarea tratamentului trebuie sa faca sedinte de intretinere la 3-5 luni, ceea ce mie mi se par mai mult sedintele finale pentru ca intretinerea se face cel mult o sedinta pe an. Ma gandesc ca, probabil ei asigura in pretul asta doar 5 sau 6 sedinte, si restul trebuie sa platesti in plus, iar colega mea ori nu a inteles bine ori au incercat sa o pacaleasca. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary ... eu sunt de parere ca ridurile nu au fost cauzate de IPL. Acest tratament cu lumina pulsata este folosit si pentru intinerirea fetei, idepartarea petelor de la soare, etc, deci e posibil ca doamna sa fi folosit alta metoda de epilare definitiva.
Si de unde ai ajuns la concluzia ca epilarea definitiva 'poate lasa cicatrici foarte urate' si ca sunt sanse de 50% ca sa iti apara parul din nou dupa cativa ani? Vorbesti din experienta proprie sau iti dai doar cu parerea? Eu, dupa cum am mai scris la acest topic, am numai lucruri bune de spus despre IPL. Primul tratament l-am facut acum 3 ani jumate, parul s-a diminuat in proportie de 80%, nu am nici urma de cicatrici, iar dupa fiecare tratament fata arata mai 'intinerita'. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 02:53 AM |
|