![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am o problema cu un chist seboreic. Nu prezinta nici un pericol, din cate am inteles, daca este scos cand e mititel.
Am unul pe spate, l-am operat cu laser in martie 2007 si mi-a mai aparut o data de atunci, pe acelasi loc, l-am operat iarasi, pe gratis, insa in curand imi expira anul (la clinica respectiva te trateaza pentru o aceeasi problema, daca ai din nou probleme cu ea, timp de un an, pe gratis ). O operatie de genul asta costa 300 lei noi. Mai e un pic si se duce anul, si simt ca iarasi o sa-mi apara ceva acolo, e tot o micuta galma, se simte mai mult decat se vede, insa nu vreau sa mai dau atatia bani si sa-mi apara din nou. Din cate am inteles, astea tot apar in acelasi loc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Stiti cumva daca se pot trata si in alt fel chisturile seboreice? |
|
|
![]() |
georgias |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello. Aveam programarea aceea luni. Aseara mama a vorbit la telefon cu o cunostinta, care i-a zis ca e posibil sa o trimita si in alta parte(ma refer la alt spital), in cazul in care nu stiu cum ar fi pozitionat lipomul. Mama saraca oricum era terminata, mai ales cu gandul la internarea in spital(noi, de fel, in familie suntem asa). Asa ca astazi si-a luat inima-n dinti si a zis sa mai mearga o data aici la noi in oras, pentru o radiografie.
A facut de 2 ori si doamna de acolo a zis ca nu pare a fi nimic care sa nu poata fi tratat aici. Si tot fiind acolo a zis sa caute si un medic chirurg(isi adusese aminte de unul foarte bun la noi in oras. acum fiind si foarte zapacite, chiar uitasem, si aveam in vizor doar partea proasta a conditiilor spitalului) Si a fost la el, a examinat-o, plus ca mai era inca unul, cica bun, venit de la bucuresti. In momentul in care e examinat-o a zis ca este vorba despre un tesut moale(ceva de bine), si nu tare cum a zis medicul de la oncologie care a trimis-o la bucuresti. Si a zis ca totul se poate rezolva intr-o zi, numai mama sa hotarasca momentul in care ar putea fi disponibila, si bineinteles si doctorul. In momentul acesta vreau sa spun ca ne-am mai linistit, auzind si alte pareri. Voi mai reveni cu noutati. Multa sanatate! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:23 PM |
|