![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Vorbeam cu o prietena pe messenger si la un moment dat imi zice ca s-a zgaltait scaunul cu ea! I-am zis in gluma : "O fi fost cutremur!" . Acum 2 minute a mai sunat-o cineva care i-a zis ca are impresia ca ar fi fost un mic cutremur! Voi ati simtit ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Nu vreau sa pun paie pe foc insa noua ne-au spus profesorii de geologie de la facultate ca din pacate, anul acesta este foarte posibil ca in Romania sa aiba loc un cutremur foarte mare iar Bucurestiul va fi cel mai afectat, mai ales anumite zone din capitala, unde pinza freatica este foarte aproape de suprafata iar pamintul nesigur-zona Tineretului de ex.
Fereasca sfintul de asa ceva dar daca e adevarat, ce putem face?!Cind esti prins intr-o astfel de situatie, uiti si teorie si tot ce credeai ca trebuie sa faci intr-o astfel de situatie. :'( Sa speram insa ca nu o sa fie chiar asa. Partea proasta insa este ca aspectul lunii, care arata in multe seri de un portocaliu-singeriu, le da dreptate profesorilor. Se spune ca atunci cind luna are o culoare portocalie-rosiatica, anunta cataclisme, dezastre gen cutremure mari de pamint. Sper sa nu ma injurati ca v-am povestit despre asa ceva, m-am gindit ca ar fi bine sa se stie. :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:27 AM |
|