![]() |
![]() |
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
ce se intampla chiar daca exista dragoste, iubire reciproca, mangaieri si alinturi...dar din cauza oboselii , a problemelor sotii nu mai fac dragoste ca la inceput? cu trecerea anilor eu asta am observat...si fara ca unul din noi sa insele....strict relatia a doi oameni care fac dragoste sa zic o data pe saptamana....mentionez - fff multa oboseala si stres
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie-mi pute a cont creat pentru reclama. De la distanta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu mai cred in "intentii" de-astea bune cu pret pe ora. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Plus ca nu vad de ce trebuie sa iti trimiti sotul la un salon de masaj erotic sau sa te duci tu la un salon de genul asta cind masajul erotic se face bine-mersi si in cuplu, intre cearsafurile proprii si personale. De-aia zic ca e cont creat pentru reclama . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu e nici o filozofie sa se cumpere o sticla cu un ulei de masaj parfumat si partenerii sa se maseze reciproc. Maruska, pentru reclama pe elady.ro ne poti scrie la (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/contactelady.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:57 AM |
|