![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Mie imi plac cele cu spf mic pt ca ma bronzez repede.Voi ce folositi? A incercat cineva biz pin?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 23-February 08 Member No.: 3,353 ![]() |
Eu nu am idee ce sa iti recomand,insa pielea mea e normala dar daca folosesc lotiuni pt plaja cu protectia mare ,nu ma bronzez,nu prea...insa am nevoie si cv sa ma protejeze si in acelasi timp sa imi ofere un bronz frumos,deci as vrea sa stiu ce fel de protectii sa folosesc pe parcursul vacantei mele
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
In primul rand Kamitzy depinde ce inseamna 'pe o insula unde e cald'... cat de cald? 30 de grade? 40?
Indicat este ca in primele zile, pana cand se obisnuieste pielea cu soarele, sa folosesti o crema cu factor ridicat, 20 sau chiar mai ridicat, daca soarele e foarte puternic. Dupa cateva zile poti sa reduci factorul de protectie, sa ajungi pe la 10-15. Chiar daca vei folosi factor de protectie, pielea tot se va bronza, insa mult mai incet, dar fara sa se arda. Eu asa procedez si prefer protectie+bronz redus mai bine decat arsa si bronzata intens. Soarele este inamicul no.1 in ceea ce priveste imbatranirea pielii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:24 AM |
|