![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Contaminat ![]() Group: Dependent Posts: 31 Joined: 22-June 07 From: Israel Member No.: 1,848 ![]() |
Asaaaaaaa, iei un ardei mare rosu si un ardei mare verde doua cepe sanatoase si 6 catei de usturoi.Tai toate astea si le prajesti in ulei.daca ai de masline e ok, daca nu apoi nu. Iei 4-5 cartofi mari ii tai in felii rotunde pui in cratita aia ceapa ardeiul si etc peste care pui in rind de felii de cartofi peste ele poui pestele si peste peste pui restul de cartofi.Faci sosul: sare,piper,boia de ardei dulce si-o legatura de corinadru taiata marunt.totrni sosul peste tot ghiveciul asta si iei 6 ardei iuti ii speli sii pui depasupra cu tot cu simburi .pui capacul si bagi balamucul la cuptor vreme de o ora. E delicios dar te arde si cind il maninci si cind il elimini. proprietati: e bun iarna la persoanele de tipul" rece" in sensul ca incalzeste,ardeiul iute incalzeste" peste si legumele sint recomandate oricind si oricui. e bun vara dezinfecteaza tractul intestinal in perioadele de calduri si de virusuri intestinale care tzopaie-n jur. e bun oricind ca e gustos si nici nu ingrasa daca nu bagi in el jumate de piine alba. mai vreti retete ucigatoareb? ca mai am. |
|
|
![]()
Post
#3
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pui tajine
3 x cepe taiate 3 x zucchini, taiati in rodele grosutze 3 x morcovi taiati ca mai sus 3 catei de usturoi tocati 60 ml ulei de masline 125 ml caise uscate 30 ml (2 linguri) miere 3 bucatele de anason stelat 5 ml (2 lingurite ) coriandru pudra putina boia usturata 1/2 lingurita scortisoara 250 ml supa de pui carne de pui (de preferat pulpe), eu am pus piept sare si piper -se inmoaie vasul in apa dupa indicatiile fabricantului -gratarul cuptorului pe pozitia cea mai joasa iar cuptorul preincalzit la 350°F - intr-o tigaie mai mare se inmoaie legumele in jumatate din cantitatea de ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga caisele, mierea si condimentele. Se mai tine 2 minute pe foc. Se `curata' cu o parte din supa de pui si se transfera totul in vasul roman - in aceeasi tigaie, la foc mediu, se rumeneste puiul in restul de ulei. Se pun peste legume, se mai pune si restul de supa, se acopera, se da la cuptor pana ce carnea se despriunde cu usurinta de pe os. Se serveste cu couscous simplu. va reamintesc cum arata (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_4140.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_4141.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 03:58 AM |
|