IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Retete pentru vas roman de lut
divi2007
post Jun 20 2007, 10:41 AM
Post #1





Musafir






(IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
hanny
post Jun 26 2007, 08:42 AM
Post #2


Contaminat
*

Group: Dependent
Posts: 31
Joined: 22-June 07
From: Israel
Member No.: 1,848



QUOTE(divi2007 @ Jun 20 2007, 11:41 AM) *


Asaaaaaaa, iei un ardei mare rosu si un ardei mare verde doua cepe sanatoase si 6 catei de usturoi.Tai toate astea si le prajesti in ulei.daca ai de masline e ok, daca nu apoi nu.
Iei 4-5 cartofi mari ii tai in felii rotunde pui in cratita aia ceapa ardeiul si etc peste care pui in rind de felii de cartofi
peste ele poui pestele si peste peste pui restul de cartofi.Faci sosul: sare,piper,boia de ardei dulce si-o legatura de corinadru taiata marunt.totrni sosul peste tot ghiveciul asta si iei 6 ardei iuti ii speli sii pui depasupra cu tot cu simburi .pui capacul si bagi balamucul la cuptor vreme de o ora.
E delicios dar te arde si cind il maninci si cind il elimini.
proprietati:
e bun iarna la persoanele de tipul" rece" in sensul ca incalzeste,ardeiul iute incalzeste" peste si legumele sint recomandate oricind si oricui.
e bun vara dezinfecteaza tractul intestinal in perioadele de calduri si de virusuri intestinale care tzopaie-n jur.
e bun oricind ca e gustos si nici nu ingrasa daca nu bagi in el jumate de piine alba.
mai vreti retete ucigatoareb? ca mai am.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 1 2008, 07:42 PM
Post #3


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



pui tajine

3 x cepe taiate
3 x zucchini, taiati in rodele grosutze
3 x morcovi taiati ca mai sus
3 catei de usturoi tocati
60 ml ulei de masline
125 ml caise uscate
30 ml (2 linguri) miere
3 bucatele de anason stelat
5 ml (2 lingurite ) coriandru pudra
putina boia usturata
1/2 lingurita scortisoara
250 ml supa de pui
carne de pui (de preferat pulpe), eu am pus piept
sare si piper


-se inmoaie vasul in apa dupa indicatiile fabricantului
-gratarul cuptorului pe pozitia cea mai joasa iar cuptorul preincalzit la 350°F
- intr-o tigaie mai mare se inmoaie legumele in jumatate din cantitatea de ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga caisele, mierea si condimentele. Se mai tine 2 minute pe foc. Se `curata' cu o parte din supa de pui si se transfera totul in vasul roman
- in aceeasi tigaie, la foc mediu, se rumeneste puiul in restul de ulei. Se pun peste legume, se mai pune si restul de supa, se acopera, se da la cuptor pana ce carnea se despriunde cu usurinta de pe os. Se serveste cu couscous simplu.

va reamintesc cum arata

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_4140.jpg)

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_4141.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 03:58 AM