![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastele catolic, cel pe care-l sarbatoresc eu, este deja in doua saptamani, dar anul asta n-am bataie de cap cu gatitul, voi fi numai luni acasa.
Ce bunatati faceti voi de Pasti? Eu voi face numai oua si vreau sa incerc sa fac tortul cu miere pe care l-am descoperit la Praga. Probabil ca pentru luni voi face niste carne de miel la cuptor cu legume in stil grecesc. Pasca si cozonac nu fac, nu-mi mananca familia (si nici eu nu ma omor). |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm, pana la urma mi-am propus sa iau o halca de carne de miel de care-oi gasi si-o bag la congelator. Nu mai am incredere in astia de la macelarie de cand m-au lasat de Craciun cu ochii-n soare cu coada de bou.
In orice caz vreau sa fac cate-un colacel de persoana cu un ou in mijloc. Si daca tot fac aluat dospit, poate-o pun si de-un cozonacel cu nuca. Aperitive reci. M-am gandit sa mai fac platouri, ci sa-i fac fiecaruia o farfurie cu ele, ce ziceti? Cred ca supa o fac de morcovi ca se potriveste la culoare cu Pastele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mielul - depinde de ce bucata de carne prind, in functie de asta va fi si garnitura. In orice caz salata verde Tort Esterhazy Si mai trebuie sa vorbesc cu ai mei, poate fac si aduc un drob de-ala de la mama lui, macelarul roman are tot ce-i trebuie, numai trebuie sa ajunga cineva la el si sa-l prepare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 10:02 AM |
|