![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Si eu, sora cu Ariana la capitolul asta. Sanii mari si circumferinta mica, si nu imi gasesc sutiene nicicum. (apropo de asta, vreau sa imi comand de la quelle, daca sunt ok te anunt, Ari)
Ma doare spatele si de multe ori imi atrage lumea atentia ca stau cocosata. :'( Se zgaiesc toti in decolteul meu curgandu-le balele, nu pot sa port camasi din acelasi motiv ca si Libe. Am vazut si pe siteul dr Bratu, poze inainte/dupa interventii crirurgicale de marire/micsorare. Sanii mariti erau ok, insa in urma operatiilor de micsorare erau cicatrici urate. Asa ca, nu m-as gandi la o astfel de interventie decat daca as avea probleme serioase de sanatate. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 08:51 AM |
|