![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Urmare a unei discutii cu prietena mea, mi-a venit o idee :P .
Deci, cum il "vedeti" voi pe Dumnezeu? Puteti descrie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 40 Joined: 17-December 05 Member No.: 110 ![]() |
Carrie , asta a fost dilema mea toata viata .Cum arata Dumnezeu , daca exista si daca asa il cheama .....
Oamenii au tendinta in general sa-i atribuie lui Dumnezeu anumite calitati in functie de evenimetele din viata lor . Ca sa scurtez , vreau sa-ti spun ca mai nou , in ultimul timp , desi cred in Dumnezeu si in puterea lui , am inceput sa cred ca mai degraba exista o forta mai presus de intelegerea umana care controleaza lucrurile /sau nu.......care se poate numi Dumnezeu, eventual . Cert e ca si daca as fi atee forta asta exista ...si nu poate fi negata . Intrebarea ta mi-a amintit de un pasaj din ,,Ingeri si demoni " in care Vittoria a fost intrebata daca crede in Dumnezeu si ea a raspuns astfel: -Stiinta imi spune ca Dumnezeu trebuie sa existe , mintea imi spune ca niciodata n-am sa-L pot intelege , iar inima imi spune ca nici nu trebuie s-o fac..... :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:35 PM |
|