![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici ne putem lauda cu rezultatele obtinute. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E bine de pus datele in urmatoarea forma: data la care ati inceput cu MM - greutatea data actuala - greutatea Daca sunteti de cursa lunga mai puteti pune si o data intermediara + greutatea pe care ati avut-o atunci. |
|
|
![]() |
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inaltimea 1.65, greutatea de la care am plecat :78, greutatea actuala : 72, greutatea tinta: 60. Am inceput pe 5 februarie. Deci intr-o luna am dat jos 5 kg. De fapt am ajuns la 72 de kg de saptamana trecuta si stagnez deocamdata. Am mai si calcat stramb. Nu foarte rau dars-a intamplat.
Am citit undeva ca atunci cand incepi sa slabesti primele trei kg reprezinta apa in exces. Slabirea propriu-zisa incepe cu al patrulea kilogram. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
am venit si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
inaltime 1,67 noiembrie 2007 , 75 kg martie 2008, 60 kg am slabit in prima luna cam 8 kg si am stagnat mult apoi. am citit despre monti numai pe net.. cartea foarte putin, o am in format electronic. am invatat mai mult cititnd pe forumuri ce si cum si cat pana m'am hotarat sa ma loghez aici. acum nu mai stiue exat cat am, am probleme cu cantarul care imi arata cand 60 cand 65 de kilograme (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) cred ca treuie simi iau unul mai performant, poate imi si recomandati ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tinta : 55 iar apoi tindem catre 52 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:08 PM |
|