![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine si-a facut? ma intereseaza foarte tare epilarea cu lumina pulsata. poate cineva sa-mi ofere detalii personale daca si-a epilat definitiv ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Hai sa va spun aici, asa o sa poata vedea toata lumea interesata. Sper sa nu fie considerata reclama ca nu e.
Eu merg la SwissStyle, fac epilare inghinala totala. Am facut deja 5 sedinte, mi se pare ciudat ca nu pica tot parul la o sedinta, chiar daca ar creste inapoi dupa aceea. Imi raman petice cu par, poate cele care au facut imi pot spune daca e normal. Pe mine ma costa 280 lei sedinta, si din cate am inteles mustata de ex e 50 euro/sedinta. Si acum sa va spun de colega mea. A descoperit clinica MEDVARIX, la doctorul Ciprian Duta, am inteles ca e estetician. Acolo tratamentul pentru inghinal e 150 euro, oricate sedinte, sau cel putin asa s-au laudat. Acelasi pret e si pentru axila. Am pus-o sa intrebe pentru picioare cat e ca pe mine asta m-ar interesa. Inca nu a fost la epilat, a fost doar la consultatie si trebuie sa merga la sedinte, o sa va tin la curent cum sunt serviciile. Da, se pare ca nici nu poti primi mesaje. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca noi doua am mai povestit, pe forumul de pe animale.ro (sper ca-i voie sa spun asta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ), daca ai acelasi id ca si acolo, si, daca e asa, inseamna ca suntem si colege de servici. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa iti scriu un pm cu adresa mea de mail. Da, cred ca suntem colege (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Daca vrei sa vb numarul meu e 5326 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .E mai simplu asa, ca sa nu dau adresa de email pe net... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 8-March 08 Member No.: 3,445 ![]() |
Hai sa va spun aici, asa o sa poata vedea toata lumea interesata. Sper sa nu fie considerata reclama ca nu e. Eu merg la SwissStyle, fac epilare inghinala totala. Am facut deja 5 sedinte, mi se pare ciudat ca nu pica tot parul la o sedinta, chiar daca ar creste inapoi dupa aceea. Imi raman petice cu par, poate cele care au facut imi pot spune daca e normal. Pe mine ma costa 280 lei sedinta, si din cate am inteles mustata de ex e 50 euro/sedinta. Si eu, ca si Marioana, merg la Swiss... in Timisoara. Sincer, as fi multumita de atmosfera de acolo, de modul in care esti tratat dar ce ma deranjeaza e ca sedintele de epilare cu IPL sunt din 2 in 2 saptamani (DES!), (intre sedinte nu imi cade parul si nici nu vad vreo reactie), costa cam mult (280 lei sedinta) si probabil va trebui sa fac vreo 12 -20 sedinte. In ritmul asta... aproape ca faceam transplant de piele ca sa scap de parul nedorit. ... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu pot fi multumita. Ca sa fiu mai explicita, am par des si negru inghinal (caci acolo am aplicat procedura) si ma asteptam la rezultate vizibile si mai rapide. Cred ca trebuie sa caut alt salon. Imi recomanda cineva altul? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai de mine!!! Eu i-as impusca pe aia care fac tratamentul pe corp din 2 in 2 saptamani!! Tratamentul IPL pentru zona inghinala se face la 8-10 saptamani, nicidecum inainte sa fi cazut parul care a fost tratat! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:21 PM |
|