![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Sa vedem fetele...:)
Eu m-am vopsit ani de zile cu Rilken,din nefericirie a disparut de pe piata de vreun an si nu pot sa spun ca am descoperit o alta vopsea la fel de ok. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
QUOTE Ce ar mai fii sa nu stie nimeni ??? Poate ca cele profesionale sunt bune, zic si eu :D Huh, nu-mi aminti ca am cosmaruri. >:( Ma duc o data sa imi cumpar vopsea si cum nu eram hotarata, individul de la magazin ma tot bate la cap sa imi iau londa profesional. Eu vroiam un blond, si cum pe cutiile alea nu e nici poza, nimic, imi arata el intr-un catalog de la londa cum ar trebui sa iasa. Si ma vopsesc eu, si iasa un blond auriu, portocaliu, si nu mi se mai duce culoarea (ca astea profesionale sunt mai strong) si abia ma faceam cu altceva, ca peste 3 saptamani iar iesea portocaliul si l-am injurat pe ala cateva luni bune, am jurat ca nu mai cumpar niciodata fara sa vad macar culoarea pe cutie sau in catalog si nici acum nu am scapat cu totul de nuanta aia. :pistolar: Asa ca, aviz amatoarelor. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:30 PM |
|