![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Eu zic ca e util sa avem o baza de data si nu la santate ci aici la noi la trupa de obsedate.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
TIMISOARA Domnul doctor Darie -il gasim la Policlinica Doctor Catu Policlinica Dr. Citu Bd. V. Babes, Nr. 27 Tel: 0256 494619l De dansul am auzit numai cuvinte de lauda. Doamna doctor Petrescu 0723 334 073 cabinet: 452 311 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Colegele mele merg la ea. E fan Bioderma, probabil o sa iti recomade smooderm, demachiant uriage si crema hidratanta bioderma, in functie de tipul tau de ten (cel putin asta a recomadat la toate trei care au fost la ea si le cunosc). La colegele mele le face si extractie, cred ca le costa 100 lei sedinta si le scoate punctele negre cu nu stiu ce instrument, ca a doua zi arata de parca au pojar.
La extractie nu e obligatoriu sa mergi, am o colega care a fost o data si apoi nu s-a mai dus ca s-a speriat de cum a aratat dupa si de durere. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 07:16 PM |
|