![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am si eu o problema.
De ceva vreme fetita mea are sangerari nazale. Sangerarea apare aparent fara motiv(lovituri,scobit in nas) si durata variaza de la un minut la cateva minute. "Epistaxis"este diagnosticul pus de doctorita de la ORL. A facut tratament cu calciu si fier, rezultatele analizelor au iesit in parametrii normali, a facut cauterizare la nara stanga cu nitrat de argint. Degeaba! Firisorul de sange se incapataneaza sa apara cand ti-e lumea mai draga. Dimineata, noaptea...nu conteaza. Nu are ore preferate si nici anumite activitati dupa care se declanseaza.Amandoua narile sunt afectate(ca sa nu se supere). A mai trecut cineva prin asta, sau stie cineva ceva nou? Ca eu deja nu mai pot de ingrijorare si de nervi(pe doctorii astia incompetenti, care cred eu ca nu se afla unde trebuie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ) Eu am tot citit si am tot cautat, dar parerile sunt multe si se cam bat cap in cap.Sincer, nu stiu ce sa mai fac! EPISTAXIS |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:30 PM |
|