![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastele catolic, cel pe care-l sarbatoresc eu, este deja in doua saptamani, dar anul asta n-am bataie de cap cu gatitul, voi fi numai luni acasa.
Ce bunatati faceti voi de Pasti? Eu voi face numai oua si vreau sa incerc sa fac tortul cu miere pe care l-am descoperit la Praga. Probabil ca pentru luni voi face niste carne de miel la cuptor cu legume in stil grecesc. Pasca si cozonac nu fac, nu-mi mananca familia (si nici eu nu ma omor). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ma uit la Jamie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si azi va gati miel
O crescatoare i-a adus un miel (in sacose) si a spus ca nu mielul de primavara e cel mai bun ci cel de toamna, cel care a baut si lapte dar a mancat si iarba. Si gustul carnii depind emult de ce a mancat, in ce conditii a fost crescut etc. (ultimele lucruri sint general valabile) Apoi ca nu carnea rozalie e cea de cautat ci aceea care-i mai inchisa la culoare, aceea e cu adevarat savuroasa. M-am decis, anul asta de Paste gatesc miel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) fetelor mie cozonacul imi iese fara gres, insa taina cea mai importanta a unui cozonac adevarat (oricate retete de cozonac fara framntat sint pe net) sta in framantat. Cum spune povestea... sa framanti pana transpira grinda ... asa face malaxorul meu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O sa pun reteta mea desi eu nu pun cu masura si sa vedem cine se incumeta ce rezultate are. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:38 PM |
|