![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pastele catolic, cel pe care-l sarbatoresc eu, este deja in doua saptamani, dar anul asta n-am bataie de cap cu gatitul, voi fi numai luni acasa.
Ce bunatati faceti voi de Pasti? Eu voi face numai oua si vreau sa incerc sa fac tortul cu miere pe care l-am descoperit la Praga. Probabil ca pentru luni voi face niste carne de miel la cuptor cu legume in stil grecesc. Pasca si cozonac nu fac, nu-mi mananca familia (si nici eu nu ma omor). |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Inca nu m-am hotarat,dar sigur nu va lipsi drobul, casul, ridichiile, ceapa verde, ciorba acra cu leustean (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
La capitolul dulciuri chiar nu stiu ce sa prepar. Mamaia mea facea un cozonac (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) .Acum insa nu mai face. A imbatranit si nu mai poate framanta. Nu mai are putere in maini. Bunica insa face mereu un cozonac in forma de rulada. Cativa ii face cu umplutura de mac si altii cu umplutura de nuca. Sunt minunati si nu trebuie framantati asa mult ca in reteta originala. Se pune umplutura multa! Cand eram mica si veneam la bunica in vacanta, mereu o rugam sa ne faca "cozonac cu furnici"(cozonac cu umplutura de mac) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) This post has been edited by teocris7: Mar 14 2008, 09:43 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:02 PM |
|