![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Dupa cum v-ati dat seama topicul este despre vanatul proaspat pe care il pui, usor rumenit, pe farfurie la cina ;D
Acum spuneti tot :evil: , va urmariti prada sau asteptati cuminte pradatorul? Cine face primul pas? , depinde si de cealalta persoana sau nu? :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
parerea mea:
Femeile "vanator" sunt, in general, persoane care stiu ce vor. :). Stapane pe ele. Care au incredere in propriile forte (de atractie, de seductie sau care vreti voi...) Dar subtilitatea cu care isi urmaresc "vanatul" depinde de fiecare in parte. Si aici intervine diferenta dintre ele. Si succesul. :) Femeile "vanat" pot dovedi si ele ca stiu ce vor, incepand cu momentul in care incep sa faca alegeri. Dar aici se poate vorbi de timiditate, educatie dar si de frica, idei preconcepute... in viata, poti fi "vanator" sau "vanat". dar si amandoua si "vanator" si "vanat". insa mi-e greu sa cred ca amandoua in acelasi timp. atunci eu cred ca esti doar "jmechera" ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 10:26 AM |
|