![]() |
![]() |
honney |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna,
Nici nu stiu cum sa incep. Am mai postat aici cu mult timp in urma..a murit tatal meu de cancer la ficat si sunt distrusa si acum dupa 10 luni de zile. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma gandesc zilnic la el si stiu ca nimeni nu mi-l mai poate aduce inapoi..din pacate... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O sa ramana in sufletul meu pentru toata viata. Acum scriu pentru ca sunt nedumerita.. E ceva ciudat... La cateva luni dupa ce l-am pierdut pe tata...am primit un mail la sevici..de la un tip..care-mi scria ca-si doreste o relatie..ca doreste sa ma cunoasca...in limba engleza. I-am raspuns..si l-am intrebat de unde are adresa mea de mail..mi-a zis ca a intrat pe un site si i-a placut descrierea mea...bla-bla. Am continuat sa ne scriem..imi spune ca e in strainatate..ca e singur..ca are rude in Romania...la un moment dat imi zice ca nu-i place lumea in care traiesc..parca traiam in lumea a treia.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) In sfarsit..ii raspund ca nu mai vreau sa-mi scrie..el se conformeaza si-mi ureaza chipurile tot binele din lume.. Nu stiu ce mi-a venit, va rog sa ma credeti..ma simteam fff singura .cum sunt de fapt si la ora actuala ..si-i trimit un mail in care-l intreb ce mai face. Imi scrie ca e in Romania si pentru ca eu n-am crezut ca exista( l-am tot intrebat de unde are adresa de mail..pentru ca nu eram lamurita..era normal..sa am dubii). Nu i-am mai scris...De sarbatori ma trezesc ca-mi ureaza un An nou...ii raspund la fel cu o urare. In ianuarie..imi scrie din nou.. de data asta..ca e singur, ca a fost in Romania , ca n-a avut curajul sa ma cunoasca...ca-i pare rau ca nu a venit sa ma vada. Nu vreau sa va plictisesc cu mesaul meu..dar la un moment dat imi zice ca vrea o tipa puternica, de viata..sa se distreze..Din pacate nu cred ca sunt puternica, am trecut printr-o mare tragedie cu tata( ma mir ca nu am facut depresie)..si stia ca sunt doliu. Cert e ca imi mai scrie 2 mesaje..seci si nu a mai dat niciun semn de viata!!!! Am ajuns la concluzia ca e o mare mascarada, o bataie de joc..nu inteleg ce a castigat la faza asta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Degeaba i-am dat nr de telefon, nu m-a sunat niciodata. Nu ma ridicam la pretentiile lui...Nu stiu ce sa mai zic..sunt ff dezamagita de oameni.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Astept parerile voastre... Multumesc mult! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Draga mea, nu ai de ce sa te superi.
Tu trebuie sa fi puternica! Daca si noi am incepe sa "bocim" in rand cu tine, atunci cine te-ar mai ajuta? Durerea nu ti-o poate lua nimeni si nu rezolvi nimic daca nu te ridici deasupra ei. Noi asta incercam sa facem! Aici suntem un grup unit si iti poti gasi prietene foarte bune. Incearca sa ne vezi cu alti ochi si citeste ce te sfatuim cu alt ton. Vei vedea ca nu suntem deloc rele, ci doar vrem sa te ajutam. Capul sus! (IMG:http://www.arthurmustafa.com/images/octombrie2006/HPIM0725-Edit.jpg) Acum esti prea sensibila si blue ca florile de mai sus. Dar vezi ca ele traiesc intr-un mediu vitreg. asta nu le impiedica sa fie atat de frumoase si iubite. Sper ca ai inteles mesajul meu. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:04 PM |
|