![]() |
![]() |
honney |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna,
Nici nu stiu cum sa incep. Am mai postat aici cu mult timp in urma..a murit tatal meu de cancer la ficat si sunt distrusa si acum dupa 10 luni de zile. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma gandesc zilnic la el si stiu ca nimeni nu mi-l mai poate aduce inapoi..din pacate... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) O sa ramana in sufletul meu pentru toata viata. Acum scriu pentru ca sunt nedumerita.. E ceva ciudat... La cateva luni dupa ce l-am pierdut pe tata...am primit un mail la sevici..de la un tip..care-mi scria ca-si doreste o relatie..ca doreste sa ma cunoasca...in limba engleza. I-am raspuns..si l-am intrebat de unde are adresa mea de mail..mi-a zis ca a intrat pe un site si i-a placut descrierea mea...bla-bla. Am continuat sa ne scriem..imi spune ca e in strainatate..ca e singur..ca are rude in Romania...la un moment dat imi zice ca nu-i place lumea in care traiesc..parca traiam in lumea a treia.. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) In sfarsit..ii raspund ca nu mai vreau sa-mi scrie..el se conformeaza si-mi ureaza chipurile tot binele din lume.. Nu stiu ce mi-a venit, va rog sa ma credeti..ma simteam fff singura .cum sunt de fapt si la ora actuala ..si-i trimit un mail in care-l intreb ce mai face. Imi scrie ca e in Romania si pentru ca eu n-am crezut ca exista( l-am tot intrebat de unde are adresa de mail..pentru ca nu eram lamurita..era normal..sa am dubii). Nu i-am mai scris...De sarbatori ma trezesc ca-mi ureaza un An nou...ii raspund la fel cu o urare. In ianuarie..imi scrie din nou.. de data asta..ca e singur, ca a fost in Romania , ca n-a avut curajul sa ma cunoasca...ca-i pare rau ca nu a venit sa ma vada. Nu vreau sa va plictisesc cu mesaul meu..dar la un moment dat imi zice ca vrea o tipa puternica, de viata..sa se distreze..Din pacate nu cred ca sunt puternica, am trecut printr-o mare tragedie cu tata( ma mir ca nu am facut depresie)..si stia ca sunt doliu. Cert e ca imi mai scrie 2 mesaje..seci si nu a mai dat niciun semn de viata!!!! Am ajuns la concluzia ca e o mare mascarada, o bataie de joc..nu inteleg ce a castigat la faza asta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Degeaba i-am dat nr de telefon, nu m-a sunat niciodata. Nu ma ridicam la pretentiile lui...Nu stiu ce sa mai zic..sunt ff dezamagita de oameni.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Astept parerile voastre... Multumesc mult! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Frumos ce ai scris tu, Andutz, insa utopic si fara sustinere in viata reala.
Concret, tu, personal, cum crezi ca o poti ajuta? Ce sfat ii dai tu, cu atit mai mult cu cit ai trecut printr-o situatie similara? Insa, te rog,un sfat concret, nu tot ceva in stil "va zic ca voi nu ii dati sfaturi bune, insa nici eu nu ii ofer vreunul". Dumnezeu nu ne da mai multe decit putem duce. De asemeni, tot Dumnezeu ne ofera multe posibilitati, insa fructificarea lor depinde in exclusivitate de noi. Nu mai stiu la ce popor exista o zicatoare conform careia vii cind isi jelesc mortii, mai mult isi jelesc propriile vieti, decit pe cei dusi in lumea dreptilor, care de altfel au scapat de chinuri. Honney, apartii vreunei religii? Esti un credincios practicant? Mergi la vreo biserica, ai vreun duhovnic? Mama ta traieste? Frati, surori, matusi, unchi, verisori ai? Mama mea e operata de cancer de colon de citiva ani. Vestea "cancer" a cazut ca un traznet. Plingeam si nopatea ma rugam Lui Dumnezeu sa iabe mila de ea si sa o faca bine. Ma luptam cu mine insami, cu durerea din suflet si imi spuneam ca trebuie sa fiu puternica pentru ea. Chiar daca imi venea sa urlu, cind vorbeam cu ea la telefon incercam sa fiu vesela, optimista, sa ii dau curaj si incredere. Tipa carnea pe mine, ma durea sufletul de parca aveam fier incins in inima, durerea era peste tot, in fiecar fibra, in fiecare gind, in fiecare lucru! Dar ma gindeam , ma fortam sa gindesc pozitiv si sa fac ce trebuie sa o fac pe ea sa se simta bine, sa fie mindra de mine. Ma rog pentru ea si acum, desi e bine si Ii multumesc Cerului pentru asta in fiecare clipa. Ceea ce vreau sa spun e ca daca mama m-ar fi vazut distrusa , ar fi fost dezastru. Si ce mai vreau sa spun este ca atunci cind voi mai trece prin astfel de clipe, o sa fac totul pentru ca celor dragi mie care au trecut la cele vesnice sa nu le fie rusine ca m-au crescut, sa se bucure de acolo de sus ca le respect memoria TRAIND MAI DEPARTE si INCERCIND SA II FAC FERICITI SI MINDRI DE MINE, CHIAR DACA EI NU VOR MAI FI FIIND AICI. Pentru ca asa for fi stiind ca nu au trait degeaba, ca au crescut un om puternic, care sa le duca mai departe numele, credinta, crezurile si singele. Hoinney, mergi la biserica, aprinde-i l lumanari, mergi la cimitir, pune-i flori pe mormmint, ca avenit primavara, fa-i pomenile. Tine traditile si BUCURA-TE pentru el ca a scapat de chinurile si de suferintele pe car ele-a indurat cit a fost aici. In popor se spune ca tinguriile si zbuciumul nostru sufletesc se transmit celor morti care din cauza noastra nu isi gasesc linistea Dincolo. Lasa-l sa se odihneasca in pace, trebuie sa se odihneasca dupa ce a trecut prin atitea! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 05:41 PM |
|