![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tineti post?
Ce inseamna pentru voi perioada de post? Adica practic, nu teorii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ce tineti post? Eu sunt catolica, postul alimentar oricum nu e asa strict ca la ortodocsi, totusi nu-l tin. In Germania mai este un obicei: sa postesti de la un anumit aliment (de ex. dulciuri sau alcool), fiecare cum vrea. O colega ai carei bunici locuiesc intr-un sat uitat de lume in Croatia imi povestea ca acolo este mai important postul decat Pastele sau Craciunul si ca este tinut de toata lumea foarte strict. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Postul nu inseamna doar tinere de la mincare. Doar tinerea de la mincare e dieta, nu e post. Postul implica credinta, comuniune spirituala, intelegerea valorilor credintei careia ii apartii, nu doar neumplutul burtii.
Phili, te incearca necuratul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nu uita ca marii teologi ai lumii stiau istoria religiilor la un nivel pe care noi nici nu visam sa il atingem, insa nu si-au schimbat credinta dupa cum a batut vintul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
da fara rugaciune si respectarea valorilor credintei tot degeaba e, ce vad e ca lumea tine postul ca pe o cura de slabire (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) uitati va la tv in randul vedetelor sa vedeti numai ce spun (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:10 AM |
|