![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tineti post?
Ce inseamna pentru voi perioada de post? Adica practic, nu teorii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ce tineti post? Eu sunt catolica, postul alimentar oricum nu e asa strict ca la ortodocsi, totusi nu-l tin. In Germania mai este un obicei: sa postesti de la un anumit aliment (de ex. dulciuri sau alcool), fiecare cum vrea. O colega ai carei bunici locuiesc intr-un sat uitat de lume in Croatia imi povestea ca acolo este mai important postul decat Pastele sau Craciunul si ca este tinut de toata lumea foarte strict. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Di, asta asa e. Daca ne gandim ca Dumnezeu este creatorul lumii.
Dar daca ne luam dupa unii dintre marii filosofi, care considera ca lumea s-a constituit in mai multe feluri: prin accident, prin unirea particulelor sub forta dragostei sau a urii, a binelui si a raului. Am multe variante si astea mai tare ma incurca. Atunci cand eram mica stiam ca Dumnezeu a creat lumea in 6 zile. Dar acum nu mai stiu ce stiu... Sper sa ma regasesc. Pana una-alta, cred totusi ca exista cineva mai sus decat noi! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 01:13 AM |
|