![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tineti post?
Ce inseamna pentru voi perioada de post? Adica practic, nu teorii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ce tineti post? Eu sunt catolica, postul alimentar oricum nu e asa strict ca la ortodocsi, totusi nu-l tin. In Germania mai este un obicei: sa postesti de la un anumit aliment (de ex. dulciuri sau alcool), fiecare cum vrea. O colega ai carei bunici locuiesc intr-un sat uitat de lume in Croatia imi povestea ca acolo este mai important postul decat Pastele sau Craciunul si ca este tinut de toata lumea foarte strict. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Di, asta asa e. Daca ne gandim ca Dumnezeu este creatorul lumii.
Dar daca ne luam dupa unii dintre marii filosofi, care considera ca lumea s-a constituit in mai multe feluri: prin accident, prin unirea particulelor sub forta dragostei sau a urii, a binelui si a raului. Am multe variante si astea mai tare ma incurca. Atunci cand eram mica stiam ca Dumnezeu a creat lumea in 6 zile. Dar acum nu mai stiu ce stiu... Sper sa ma regasesc. Pana una-alta, cred totusi ca exista cineva mai sus decat noi! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, asta asa e. Daca ne gandim ca Dumnezeu este creatorul lumii. Dar daca ne luam dupa unii dintre marii filosofi, care considera ca lumea s-a constituit in mai multe feluri: prin accident, prin unirea particulelor sub forta dragostei sau a urii, a binelui si a raului. Am multe variante si astea mai tare ma incurca. Atunci cand eram mica stiam ca Dumnezeu a creat lumea in 6 zile. Dar acum nu mai stiu ce stiu... Sper sa ma regasesc. Pana una-alta, cred totusi ca exista cineva mai sus decat noi! si eu am vazut pe discovery dar atunci de unde povestea cu nasterea lui Hritos si moartea lui, parerea mea e ca in biblie si in cartile de rugaciuni nu este expus chiar tot si aici dau vina pe popi , de ce ? pt ca evanghelia lui Iuda nu a fost lasata sa se publice din cauza popilor au crezut ei de cuvinta ca nu trebuie lumea sa stie anumite lucruri oricum multe lucruri vor ramane nedescoperite si dupa moartea noastra eu cred ca exista D zeu pana acum mi a demonstrat ca exista si sper sa nu ajung sa nu mai cred pt ca n as mai avea speranta, credinta , bunatate toate ar disparea as fi un om gol pe dinauntru Ca sa zic foarte in mare postul este alimentar, nu ar trebui sa ne intereseze cum aratam (adica sa umblam nemachiate si imbracate doar curat, indiferent cu ce), sa nu cumparam lucruri de care nu avem neaparat nevoie si sa ne canalizam gandurile doar spre Dumnezeu, deci nu tu filme, nu cluburi, distractii. Este posibil in ziua de azi asa ceva? eu una nu pot sa rezist acestor tentatii, lumea in care ne invartim nu ne lasa daca as umbla nemachiata sau nevopsita god nu ma vad n as mai avea incredere in mine cred ca tot timpul as fi nervoasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 12:41 AM |
|