![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu mi-am luat o tava pt savarine gigant si 7 forme care taie rotund sau inflorat
poze ma iertati va rog dar saptamana viitoare uite ca-i saptamana viitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) forme de decupat diverse: blaturi, coca etc (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_2637.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bey pisici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo de accesorii dragalasenia mea de malaxor (neaparat sa va luati daca au aparut) ofera posibilitatea sa-ti atasezi felurite. durere! dupa cum vedeti fiecare cu ce-l doare
Di (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ia uite ce se poate atasa (am innebunit ! nici nu stiam ca-s atatea) sorbetiere masinica de facut paste de tocat masinica pt ravioli se poate atasa si forma de umplut carnati (asta nu ma-ntereseaza) masina de tocat si cea de paste insa cred ca mi le iau anul asta |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:51 PM |
|