![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu mi-am luat o tava pt savarine gigant si 7 forme care taie rotund sau inflorat
poze ma iertati va rog dar saptamana viitoare uite ca-i saptamana viitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) forme de decupat diverse: blaturi, coca etc (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_2637.jpg) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
bey pisici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo de accesorii dragalasenia mea de malaxor (neaparat sa va luati daca au aparut) ofera posibilitatea sa-ti atasezi felurite. durere! dupa cum vedeti fiecare cu ce-l doare
Di (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ia uite ce se poate atasa (am innebunit ! nici nu stiam ca-s atatea) sorbetiere masinica de facut paste de tocat masinica pt ravioli se poate atasa si forma de umplut carnati (asta nu ma-ntereseaza) masina de tocat si cea de paste insa cred ca mi le iau anul asta |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
[quote name='Cleo' date='Mar 15 2008, 11:01 PM' post='153114']
bey pisici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apropo de accesorii dragalasenia mea de malaxor (neaparat sa va luati daca au aparut) ofera posibilitatea sa-ti atasezi felurite. Nu se gasesc firar malaxoare si eu vreau unul din ala, initial am vrut sa imi cumpar masina de paine da' cand am vazut-o cat e de mare unde s-o mai pun ca la mine robotul, storcatorul de fructe si prajitorul de paine stau pe blatul de la bucatarie, sa nu le mai scot si bag undeva ca si asa le fol. des. Abia astept malaxorul ala sa apara si la noi, ca asa nu-mi place sa framant aluat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:51 PM |
|