IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Despre "adormirea copiilor"
carmenbuda
post Jan 24 2008, 06:04 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,119

Buna, sunt Carmen din Bacau , am 25 de ani si am doi copii minunati, o fetita de 1 an si jumatate si un baietel de o luna ! Am citit povestile voastre despre cum va chinuiti sa adormiti si apoi sa mutati copiii in patutul lor si m-am hotarat sa va impartasesc din experienta mea. Am avut noroc de copii cuminti insa fiecare in felul lui. Fetita imi manca ( san) mai mult , lacom si adormea bine , dormea fara probleme 3-4 ore consecutiv fara sa se miste sau sa scoata vreun sunet, insa nu trebuia miscata , pt ca la cel mai mic sunet sau miscare se trezea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si o luai de la capat ( Ii dadeam san din pozitie orizontala in pat ) M-am chinuit cateva saptamani sa o mut in patut pana intr-o noapte cand am adormit langa ea si m-a impins cu manutele pana am plecat si am lasat-o sa doarma singura in pat. Si de atunci doarme singura , in camera ei . Cu baiatul e mult mai usor: il culc in aceeasi metoda ca si pe ea , pe o paturica de-a lui si dupa ce adoarme il mut cu tot cu paturica in patut , si el nu se mai trezeste pt ca are paturica sub el care este calda si nu mai simte diferenta de temp (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) .E o metoda f buna , merita sa o incercati !
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
delia2andreea
post Mar 16 2008, 11:31 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,484

QUOTE(carmenbuda @ Jan 24 2008, 06:04 PM) *
Buna, sunt Carmen din Bacau , am 25 de ani si am doi copii minunati, o fetita de 1 an si jumatate si un baietel de o luna ! Am citit povestile voastre despre cum va chinuiti sa adormiti si apoi sa mutati copiii in patutul lor si m-am hotarat sa va impartasesc din experienta mea. Am avut noroc de copii cuminti insa fiecare in felul lui. Fetita imi manca ( san) mai mult , lacom si adormea bine , dormea fara probleme 3-4 ore consecutiv fara sa se miste sau sa scoata vreun sunet, insa nu trebuia miscata , pt ca la cel mai mic sunet sau miscare se trezea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si o luai de la capat ( Ii dadeam san din pozitie orizontala in pat ) M-am chinuit cateva saptamani sa o mut in patut pana intr-o noapte cand am adormit langa ea si m-a impins cu manutele pana am plecat si am lasat-o sa doarma singura in pat. Si de atunci doarme singura , in camera ei . Cu baiatul e mult mai usor: il culc in aceeasi metoda ca si pe ea , pe o paturica de-a lui si dupa ce adoarme il mut cu tot cu paturica in patut , si el nu se mai trezeste pt ca are paturica sub el care este calda si nu mai simte diferenta de temp (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) .E o metoda f buna , merita sa o incercati !

La mine puteam sa o mut si cu patul si tot se trezea.Acum avem aproape 2 ani si avem somnul atat de usor ca nici sa ma intorc in pat nu pot ca ma simte si ma intreaba unde plec.Am incercat sa o fac sa doarma singurica dar.............si de atunci ma verifica noapte de noapte sa vada daca am plecat,iar daca nu ii raspund se pune pe un plans de nu mai sti cum sa o impaci.Poate imi dati o idee sa o invat sa doarma singurica.

This post has been edited by Maàt: Mar 16 2008, 11:44 PM
Reason for edit: Semnaturile marei sint obositoare pentru ceilalti particpanti la discutie.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
carmenbuda   Despre "adormirea copiilor"   Jan 24 2008, 06:04 PM
Fanny   Carmen, sa-ti traiasca copilasii. :welcome:   Jan 24 2008, 06:09 PM
Meg   Carmen, felicitari pentru copii! vorbesti asa ...   Jan 24 2008, 06:11 PM
Maàt   Dap, tare fain. :) :welcome: la noi, Carmen!   Jan 24 2008, 06:19 PM
delia2andreea  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd September 2025 - 09:00 AM