![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
[fortelady]
ti-am modificat un pic titlul topicului. detalii pe PM daca nu te-ai prins din prima de ce :-* continutul nu a avut nevoie de cosmetizare 8) multumesc pt intelegere! iar m-am spart degeaba pe aici!!! Sunt mai varza decat varza......bine ca ii dau sfaturi lu' carme sa fie tare ca eu putut..... uite ca la prima lovitura am cazut iar. Si partea nasoala e ca am cazut rau... :'( :frustraree: aaaaa si nu va mai duceti in Billaaa |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Moreena bine ai venit printre noi!
Nu cred ca pot veni cu ceva in plus fata de ce s-a spus... Spunea cineva ca important e sa te iubesti si apreciezi pe tine la adevarata valoare...de acord cu asta. Comparatiile actualului sau viitorului cu fostul sot eu zic ca or sa mai apara ca asa suntem croite noi femeile.Si nu cred ca trebuie sa extrapolezi problema asta.Compari?!Nah asta ii!Lasa ca trec ele comparatiile care de obicei vin cand ne nemultumeste ceva la partenerul actual."Ceva"-ul ala poate fi o chestie minora peste care 1 ora mai tarziu o si uitam. Sa te simti vinovata fata de fostul sot?De ce?Importanti sunteti tu si puiutul tau (spuneai ca ai un copil:Sa-ti traiasca si sa-i dea Dumnezeu sanatate si mult nocorc!) Si sa nu iti pese vreun minut de ce spun cei din jur.Ppovesteai ca a fost un divort zgomots si imi inchipui ca gura lumii a fost sloboda.In cloncluzie nu a fost comoda situatia ta.Dar...pana la urma bine ca ai luat decizia ca dupa 10 ani in care ai fost nefericita sa iti oferi o sansa. Scuze daca am repetat ideile celorlti dar pur si simplu am simtit nevoia de a te incuraja si...te asteptam si cu vesti bune. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 09:18 AM |
|