![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Idei pentru meniuri Montignac partea a II-a.
Topic nou . |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetelor.Meniul de azi:
MD muffins cu mere si scortisoara+ branza proaspata 0,2% (pozata in topicul anterior ;am luat si eu de la kaufland )+cafea cu lapte degresat G 10 migdale P supa de rosii cu galuste de branza ,pulpa de pui cu salata verde,ridiche,ceapa G jumatate de grapefruit C salata de rosii,castraveti,ardei,ceapa + telemea de capra rasa. Kalua distractie placuta si voi intra si eu pe "turism" sa vad pozele.Vreau si eu un pahar de vin ...sec!!! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) O intrebare:am gasit pe net unele retete asa-zise MM de paine cu gluten.Glutenul asta e conform?! Mie ,drept sa spun, imi "suna" cam ciudat...a glu-co-za!Are cineva informatii sigure despre gluten (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Painicile alea aratau fabulos in poze! O SAPTAMANA PLACUTA DRAGELOR!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 12:32 PM |
|